De beste investering in uzelf!

Specialisaties

Electrische epilatie:

In de salon wordt overbeharing definitief verwijderd dmv electrische ontharing. Hiervoor wordt de diathermie of de blend methode gebruikt (in de salon wordt gekeken met welke methode er gewerkt gaat worden). Electrische epilatie wordt door diverse zorgverzekeraars (gedeeltelijk of tot een bepaald bedrag)vergoed.


Manuele lymfedrainage van het gelaat:

Normaliter is een massage gericht op de beïnvloeding van de bloedvaten. De lymfedrainage richt zich specifiek op de afvoer via de lymfebanen. Met behulp van een lymfedrainage kun je het vocht dat in het weefsel vastgehouden wordt terugbrengen in de bloedvaten. De zacht monotoon uitgvoerde drainage zorgt voor ontspanning en rust. Als door de drainage de lymfe door de banen gaat stromen zal ook een vergrote hoeveelheid Lymfe de lymfeklieren passeren die een belangrijke functie bij de afweer hebben en we kunnen dus verwachten dat lymfedrainage een gunstige invloed op de afweer heeft.
 

Manuele lymfedrainage voor en na cosmetische chirurgie:

Manuele lymfedrainage (MLD) is dus een zeer zachte, ritmisch uitgevoerde massage op de huid en het direct daaronder liggend bindweefsel. De druksterkte van de handgrepen is zo gering, dat MLD al kort na een cosmetische operatie uitgevoerd kan worden. Door de specifieke aard van de techniek zorgt MLD voor een verbetering van de afvoer van opgehoopt vocht (zwelling)en afvalstoffen(bijv. van verdoving of narcose). Hierdoor wordt de genezing bevorderd en het spanningsgevoel in het geopereerde gebied sterk verminderd. Bovendien geeft een lymfedrainagebehandeling een ontspannen gevoel en vermindert deze de eventueel aanwezige pijn na de operatie. Patienten die zich na een cosmetische ingreep laten behandelen met MLD, genezen daar sneller van en voelen zich sneller weer prettig in hun vel zitten.

 

Huidverbeteringsmassage (ANBOS specialisatie):

De massage is een combinatie van 2 verschillende technieken: de cosmetische bindweefselmassage en de pincementsmassage.

De cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur en activeert de celvernieuwing.Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding,wordt de huid steviger en krijgt zij een jonger aanzien.Door de pincementsmassage treedt er een verbetering op van alle huidfuncties.Het herstel van de huid wordt gunstig beinvloed.De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

De huidverbeteringsmassage kan effectief worden toegepast bij: acne,slecht doorbloede huid,ouder wordende huid (anti aging) en preventief om de gezonde huid in de juiste conditie te houden.

De massage kan niet worden gegeven bij: koorts,hartklachten,kwaadaardige tumoren,hemofilie en na de 7e maand vd zwangerschap.

 

Microdermabrasie : microdermabrasie is een intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen.Wij gebruiken hiervoor de profipeel van BDR(Voor de gevoelige huid gebruiken wij de micropeel ). Bij de profipeel wordt de bovenste huidlaag  zacht en pijnloos verwijderd d.m.v een  roterende schijf.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid;dit is onze bovenste huidlaag.Doordat de dode huidcellen intensief verwijderd worden, zal de huid nu beter in staat zijn om werkstoffen op te nemen.Het is dan ook heel belangrijk om de juiste produkten te gebruiken met een goede concentratie aan werkstoffen erin(In de salon zullen wij u hier advies over  geven ). De huid krijgt een  betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.Hierdoor voelt de huid gladder en steviger aan.De poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes worden vervaagd.Hoe meer behandelingen je ondergaat, des te mooier zal het resultaat zijn.Daarom adviseren wij om met een microdermabrasiekuur te starten.

Microneedling :Voor deze behandelmethode gebruiken wij de stimulation xl (voor het hele gezicht) of stimulation xs (voor een probleemzone; bijvoorbeeld rondom de ogen, lippen of bij littekens van acné).Er wordt gebruik gemaakt van een steriel opzetstukje met minuscuul kleine naaldjes, die kleine openingen in de huid maken(dit doet absoluut geen pijn en het gaat niet bloeden).Hierdoor kunnen de werkzame stoffen in de producten van BDR vele malen beter worden opgenomen door de huid.Ook zorgt dit voor een prikkeling van de huid, zodat deze zich vernieuwt en wordt gestimuleerd om collageen aan te maken.

 

Massages

Oorreflexzonemassage:

Door middel van de ooreflexzonemassage bewerkstelligen we een regeneratieproces dat het hele lichaam positief beïnvloed. In het oor liggen ongeveer 300 acupunctuurpunten en een zelfde aantal reflexzone punten. Doordat de punten in het oor zo dicht bij elkaar liggen is het niet mogelijk om met de massagetechniek een orgaan afzonderlijk te beïnvloeden. Door de massage wordt de afvoer van het weefselvocht in het gelaat verbeterd waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden aangevoerd. De ooreflexzonemassage heeft een positief effect op een couperose –en acnehuid en een indirect positief effect op de spijsvertering. Bij huidaandoeningen die niet lokaal behandeld kunnen worden is de oorreflexzonemassage een uitkomst door het geweldige effect op de huidcirculatie in het gelaat

Aan de kant van het gemasseerde oor is vrijwel direct het effect van de behandeling zichtbaar en voelbaar in die gezichtshelft. De kleur van de huid is frisser, het contour van de kaaklijn en de hals is scherper,de lijnen in het gelaat zijn minder opvallend en het oog is meer open en stralender.

 

Zwangerschapsmassage:

Tijdens deze massage ligt de klant op een warmwaterkussen (tussen de 25 en 30 graden celcius)en worden de buik en de rug op een zachte,aangename wijze gemasseerd. Hierdoor komt de zwangere klant tot rust en het ongeboren kind leert alvast de masserende handen te waarderen. De zwangerschapsmassage kan bij wijze van spreken tot de laatste dag van de zwangerschap uitgevoerd worden. De massage duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten en kan éénmalig of in een kuurverband gegeven worden (1 x per week).

 

Antistressmassage van het gelaat:

De beste en snelste manier om stress symptonen te bestrijden is massage. Door massage kan het overspannen lichaam tot ontspanning worden gebracht. Massage is de beste stress-bestrijder zonder medicijnen. De antistressmassage is rustgevend,het bevordert de bewustwording van de ademhaling,die dieper en rustiger kan worden, het stimuleert het zelfreinigend vermogen van het lichaam en van de huid en het voert de spanningen/afvalstoffen sneller en makkelijker af.

 

Nouvelleprisemassage:

Het allerbelangrijkste aspect van de nouvelle prise massage is totale ontspanning. Door de uitvoering van de zeer harmonieuze grepen ontstaat een uitermate groot gevoel van relaxheid. Door de evenwichtige massage komt er een grote mate van rust over de klant. De armen, het decolleté, hals en oogpartij krijgen extra aandacht (dit i.v.m. het degeneratie proces).

 

De huidverbeteringsmassage (ANBOS specialisatie ):

De massage is een combinatie van 2 verschillende technieken:

 

Cosmetische bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur.De massage activeert de celvernieuwing.Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding,de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien. Hoe werkt de bindweefselmassage ? Door de bindweefselcellen(fibroblasten)te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de cremes die u gebruikt.De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

 

Pincementsmassage

De pincementsmassage is een reflectorische massage;de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld.Hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht. De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom.Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties.Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

 

De huidverbeteringsmassage is toepasbaar als losse behandeling of in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling. Het beste resultaat wordt verkregen indien de massage in kuurverband wordt uitgevoerd (minimaal 8 keer; de 1e 2 weken 2 keer per week, daarna 1 keer per week).

Verschillende huidafwijkingen waarbij de huidverbeteringsmassage effectief kan worden toegepast :

Acne, slecht doorbloede huid, verslapte huid, ouder wordende huid/anti-aging, preventief om de gezonde huid in de juiste conditie te houden.

De huidverbeteringsmassage kan niet worden gegeven bij: koorts, hartklachten, bloeddrukproblemen, algehele malaise, kwaadaardige tumoren, hemofilie, na de 7e maand zwangerschap.